ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

МОИТЕ ПОКУПКИ

0 продукта

Курсове за инструктори и помощник-треньори ниво L3 с международен сертификат.

Ранна диагностика в спорта с най-ново поколение биорезонансна машина

Изготвяне на индивидуални тренировъчни планове, спортно възстановяване, добавки, диетология и хранене.

Възстановяване и тренировъчни планове

Спортно възстановяване и тренировъчни планове за елитни състезатели, това са едни от отговорностите на DoctorSport. Целим максимални резултати с максимално удоволетворение за нашите атлети. С подкрепата на науката и иновациите в спортната подкотовка, DoctorSport изгражда състезатели на СВЕТОВНО НИВО и се грижи за тяхното ЗДРАВЕ.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

В търсене на перфектния атлет

Как да намерим перфектния спортист? Можем ли да създадем такъв? Достатъчни ли са гените за постигане на високи резултати? Кои сме ние, как изграждаме, подходящо ли е тялото ни за сериозни натоварвания? Може ли всеки от нас да бъде добър спортист и какво определя съдбата ни?
Прочети повече

Семинар по стрелба със снайпер

Сътрудничеството ни с CombatAcademy провежда ежемесечни класове по стрелба за любителите на прецизната стрелба на далечни разстояния - „Снайперова стрелба - теория и практика на точна стрелба“.
Прочети повече

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ