ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ

0 продукта

МОИТЕ ПОКУПКИ

0 продукта

Стоки на кредит

Пазарувай на кредит - бързо, лесно и удобно

Уважаеми клиенти,

doctorsport Ви предлага възможността да закупите стоки на кредит чрез Ти Би Ай кредит ЕАД и JetCredit. Сумите се отпускат за покупка на стоки с цена от 150 до 10 000 лв. Необходимо е да попълните приложените по-долу документи или да подадете исканата информация на нашите консултанти на място в магазините на doctorsport. Само в рамките на 20 минути получавате отговор и можете да получите желаната от вас стока.

Необходими документи за кредитиране от TBI

Ако нямате възможност да дойдете на място в някой от нашите магазини попълнете документи сканирайте и изпратете на имейл office@doctorsport.bg. След получаването им ние ще се свържем с Вас за уточняване на подробности. Дължимата сума се погасява чрез вноски към TBI Credit, а срока и плановете можете да видите като използвате калкулатора за вноски.

Експресен калкулатор на TBI за стоки на лизинг

От услугата могат да се възползват физически и юридически лица, които следва да са пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи.

Условия за кандидатстване за целево финансиране на покупки към „Ти Би Ай Кредит” ЕАД

1. Изисквания:

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.

2. Условия на кредита:

  • минимална стойност за финансиране 150 лв.
  • срок на погасяване – до 36 месеца;
  • без първоначална вноска;
  • на равни месечни вноски;

3 . Необходими документи и данни за кандидатстване на физически лица:

  • Данни от личната карта на Клиента.
  • Искане за финансиране /попълва се от консултант в магазина/;

Клиентът посочва Лице за контакт (лицето за контакт не е поръчител), за предпочитане, от същото домакинство или близък роднина, приятел, колега, като на лицето за контакт са необходими трите имена, вид свързаност с кандидата и телефон за връзка.

4. Необходими документи за кандидатстване на юридически лица и ЕТ:

  • Копие от Удостоверение за регистрация в Търговския регистър при Агенция по вписванията;
  • Копие от двете страни на личната карта на собственика /управителя/ или на упълномощено за целта лице;
  • Нотариално заверено пълномощно /само в случаите на кандидатстване чрез пълномощник/. В пълномощното трябва изрично да е посочено „ Да послужи пред TBI Credit за сключване на договор за целево финансиране”
  • Искане за финансиране попълва се от консултант в магазина/;

Всички копия трябва да са заверени с текст" Вярно с оригинала" и с подпис на Клиента, а когато Клиентите са търговски дружества - и с печат на Клиента.

5. Лихвени проценти на оскъпяване за съответните периоди:

Всички схеми са за погасяване при равни месечни вноски и без първоначална вноска. Клиентите имат право на предсрочно погасяване без да дължат наказателна лихва.

лого ESCADRA

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политика за защита на личните данни.

ПРИЕМАМ